2 megapikselin IP-kamera Vivotekilta!
22.5.2009

Vivotekin IP7161 on kahden megapikselin päivä/yö kamera. Kamera soveltuu jopa hyvin laajoille avonaisille tiloille esimerkiksi lentokentille ja rakennusten eteishalleihin. Kahden megapikselin IP-kamera pystyy kattamaan 6 kertaa suuremman alueen kuin tavallinen VGA-kamera. Korkean resoluution takia kamera soveltuu myös yksityiskohtaiseen valvontaan kuten autojen rekisterikilvet.

Kamerassa on elektroninen PTZ ominaisuus, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden siirtyä kameran kuvaamalla alueella nopeasti lähikuviin vain hiiren klikkauksella. Kaistan säästämiseksi kameralla voi rajata vain sen alueen kuvasta mikä on tarpeellista. Tämän lisäksi kameralle voi asettaa kuvan tallennuksen tason eri tilanteisiin, joka myös säästää kaistaa.

IP7161 kamerassa on tunnistin tilanteisiin kun kameraa yritetään peittää, kääntää tai spray maalata. Muita ominaisuuksia kamerassa on muun muassa SD/SDHC muistikorttipaikka paikallistallennukseen, 3GPP mobiilituki, sisäänrakennettu PoE . Vivotekin IP-kameroiden mukana toimitetaan aina 32-kanavainen tallennusohjelmisto. IP7161 megapikselikameran suositushinta on 825 € / alv 0%.

Lisätietoa tuotteesta

Yhteydenotto

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin

Viesti