Brickcom IP-kamerat ja DIGIEVER verkkotallentimet valikoimissamme
20.2.2013

Brickcom IP-kamerat

Tuotevalikoimamme kasvoi kahdella tunnetulla ja arvostetulla valmistajalla. IP-kamerat tulevat Brickcomilta ja verkkotallentimet DIGIEVERiltä. IP-kamera valikoima on laaja ja siitä löytyy vaihtoehtoja moneen eri tarpeeseen. Esimerkiksi lähes kaikki kamerat ovat varustettu tukemaan H.264 tallennusta ja useimmissa malleissa on PoE tuki. Kameroita on valittavissa 1-5 megapikselin versioina sekä Wi-Fi- tai 3G-malleina.

Brickcom on yksi maailman johtavia valmistajia. Yhtiöllä on pitkät perinteet yli 20 vuoden ajan tuotteiden tutkimustyössä sekä kehittämisessä. Brickcomille vihreät arvot ovat tärkeitä ja sen johdosta yhtiö on sitoutunut suojelemaan luontoa haitallisilta materiaaleilta. Kaikilla Brickcomin tuotteilla on WEEE ja ROHS sertifikaatit.

www.brickcom.com

Tutustu tarkemmin Brickcom kameravalikoimaamme

 

DIGIEVER verkkotallentimet

IP-kameroiden lisääntyessä myös verkkotallentimia tarvitaan jatkuvasti enemmän. Tallentimia on valittavissa pöytä- tai räkkimalleina ja niitä on saatavilla erilaisilla tallennuskapasiteeteilla varustettuna. IP-kameroita voidaan liittää tallentimesta riippuen 5-25, mutta tallentimia voidaan myös yhdistää toisiinsa, jolloin yhteen järjestelmään on mahdollisuus liittää jopa 144 IP-kameraa.

Yhtiöllä on reilun 20 vuoden kokemus verkkotallentimien kehittämisestä ja tuottamisesta. Tuotteet ovat yhteensopivia lähes kaikkien kameravalmistajien kameroiden kanssa. DIGIEVER verkkotallentimet edustavat erinomaista laatua ja luotettavaa toimivuutta.

www.digiever.com

Tutustu tarkemmin DIGIEVER verkkotallennin valikoimaamme

Yhteydenotto

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin

Viesti