Intellio älykamera kaupan alan tarpeisiin
15.9.2009

Myymälät ovat usein näpistelyn kohteena ja joskus jopa varkauksien. Tämän takia kameravalvontaa on käytetty menestyksekkäästi erilaisissa myymälöissä. Kameravalvonta vähentää myymälävarkauksia ja sen avulla voidaan mahdolliset varkaat tunnistaa.

Valikoimassamme on nyt Intellion älykkäitä IP-kameroita jotka ovat suunniteltu nimenomaan myymälöihin ja kaupan alan yrityksiin. Malleissa ILC-100R / ILC-110R on tavallisen valvontakamera ominaisuuksien lisäksi monia ominaisuuksia joista on hyötyä kaupan alalla. Intellion perusominaisuuksia on muun muassa se että se säästää enemmän kaistaa kuin tavallinen IP-kamera.

Tässä mallissa on sellaisia ominaisuuksia kuten asiakasmäärän laskenta, objektin laskenta, asiakasreittien valvonta ja analysoiminen. Esimerkiksi tuotesijoittelussa voidaan hyödyntää kameran ominaisuuksia analysoimalla suosituimpia asiakasreittejä ja huomioida ne reitit joita ei juurikaan käytetä. Tämän lisäksi voidaan saada tarkkaa tietoa asiakasmääristä eri päivinä mikä myös auttaa esimerkiksi työvuorojen ja henkilöstön määrän suunnittelussa. Kameran ominaisuudet voivat hyödyttää omistajaa ja jopa lisätä myymälän myyntiä.

Lisätietoa tuotteesta

Linkki esitteeseen

Yhteydenotto

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin

Viesti