IP-kameratutkimus
1.3.2009

TULEVAISUUDESSA LÄHES PUOLET IP-KAMEROISTA OVAT ÄLYKKÄITÄ

 
   

Tulevaisuudessa IP-kameroista lähes puolet tulevat olemaan älykkäitä. Asiasta uutisoi securityworldhotel.com portaali ja tutkimuksen oli tehnyt IMS Research. Tutkimuksessa todettiin että vuoteen 2012 mennessä noin 40 prosenttia IP-kameroista tulevat olemaan älykkäitä.

Syy miksi älykkäät IP-kamerat tulevat olemaan tulevaisuudessa suosittu vaihtoehto ovat niiden monipuoliset ominaisuudet. Tärkein etu tavalliseen kameraan on se että se säästää kaistaa yrityksen tietoverkosta. Älykkäät IP-kamerat eivät lähetä kaikkea tallennettua tietoa palvelimelle ja näin säästetään myös säilytystilaa. IMS Research:in tutkija James McManus kommentoi seuraavasti: "IP-kameroiden valmistajat tuottavat kameroita uusimmilla ominaisuuksilla kuten H.264 pakkausmuoto, megapikseli kuvanlaatu ja videoanalyysi, pärjätäkseen markkinoilla. Viiden vuoden sisällä suuri määrä kameroita markkinoilla tulee sisältämään vähintään perus videoanalyysi ominaisuuden."

Edustamme Intelliota Suomessa joka on erikoistunut älykkäiden IP-kameroiden valmistamiseen. Intellion IP-kamerat säästävät kaistaa ja ilmoittavat tärkeät hälytystapahtumat suoraan valvomon näytölle. Kameramallit niin liikenteen- kuin ympäristön seurantaan, myös megapikseli mallit.
 

Lisätietoja kameroista:

www.intellio.eu

www.finalert.fi/Intellio tuotesivu

 

Lisätietoja tutkimuksesta:

www.imsresearch.com

www.securityworldhotel.com

Yhteydenotto

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin

Viesti