Muutoksia Kamic Security Ab ja Fin-Alert Electronics Oy toiminnassa
4.2.2013

Fin-Alert Electronics Oy on ollut osa Kamic Group konsernia vuodesta 2001 asti. Nyt edessämme on muutos jonka tavoitteena on keskittää kaikki tuotealueet turvallisuus- ja asennusmateriaaleista koskien rakennus- ja teollisuussovellutuksia samaan Kamic Installation liiketoiminta-alueeseen joka perustettiin vuonna 2011.

Varmistaaksemme että Fin-Alert’in asiakkaat hyötyvät laajentuneesta tuotevalikoimasta sekä paremmista tuki- ja logistiikkapalveluista, Fin-Alert Electronics Oy:n varasto on siirretty Kamic Installation’in uuteen logistiikkakeskukseen Karlstadiin, Ruotsiin. Operatiivinen osa Fin-Alert Electronics Oy:n toiminnasta on siirtynyt 18.tammikuuta alkaen Kamic Security Ab:n yhteyteen. Kamic Security on osa Kamic Installation liiketoiminta-aluetta.

Tulevat tilaukset pyydämme lähettämään osoitteeseen myynti@kamicsecurity.fi tai puh. 010 8328 220. Mikäli syntyy kysymyksiä niihin vastaa Kamic Security-tiimi Suomessa jonka vetäjänä toimii myyntijohtaja Vesa Rasila, suora puh. 010 8328 210.

Näiden muutosten avulla voimme tarjota nykyisille ja uusille asiakkaillemme laajemman tuotevalikoiman ja paremman tuen, saman palveluhaluisen myyntitiimin kanssa, joiden parissa olette tottuneet jo asioimaan.

Yhteydenotto

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin

Viesti