Nightsearcher valaisee tulevaisuuden!
22.2.2011

Olemme aloittaneet Nightsearcher valaisimien maahantuonnin. Maahantuomamme valaisimet ovat suunniteltu erityisesti vaativaan ammattikäyttöön. Monet valaisimet sopivat hyvin esimerkiksi viranomaisille, pelastusalan tehtäviin ja erilaisiin huoltotöihin. Valikoimista löytyy myös kevyempiä valaisimia moneen tarpeeseen. Nightsearcher valikoima sisältää: valonheittimet, haku käsivalaisimet, opastevalaisimet, turvavalaisimet, käsivalaisimet ja otsalamput. Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä.

Esimerkkinä mainittakoon Solaris Quattro valonheitin. Valonheittimessa on neljä tehokasta LED valaisinpäätä joista saadaan yhteensä 12 000 lumenin valoteho. Valaisin on varustettu isolla akustolla joten täydelläkin teholla valaisinta voidaan käyttää 3,5 tuntia.

LED tekniikan yleistyessä, myös Nightsearcher on kehittänyt omia LED tuotteitaan. Mallistomme onkin keskittynyt tarjoamaan tehokkaita mutta energiaa säästäviä LED valaisimia. LED valaisimet ovat myös ympäristöystävällisiä niiden pitkän käyttöiän vuoksi.

Nightsearcher Ltd. on perustettu vuonna 1989. Yritys on alusta alkaen pyrkinyt kehittämään tuotteitaan innovatiivisesti ja asiakkaiden tarpeet mielessään. Yrityksellä on oma kehitys- ja suunnitteluosasto, jonka takia tuotteet edustavat aina modernia teknologiaa. Kaikilla valaisimilla on ISO 9001:2000 standardi.

 Tutustu lisää Nightsearcher mallistoomme tästä.

Yhteydenotto

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin

Viesti