QNAP verkkotallentimet tulleet valikoimiimme!
3.1.2011

QNAP verkkotallentimet ovat uusi lisäys mallistoomme ja niiden toimitukset ovat alkaneet. Valmistaja QNAP Systems on erikoistunut Web-pohjaisiin ratkaisuihin. Tämä takaa sen että QNAP verkkotallentimet (NVR) ovat toimintavarmoja ja helposti hallittavia.

 

Mikä on verkkotallennin?

NVR (Verkkovideotallennin), on IP-pohjainen tallennin, joka toimii tietokoneesta tai muusta palvelimesta riippumatta. Koska tarkoituksena on digitaalivideon tallennus verkkokameroista, on NVR yleensä liitetty suureen kiintolevyyn, joka mahdollistaa pitkäaikaisen tallennuksen.

NVR eroaa perinteisestä DVR:stä sen verkkoliitettävyyden ansiosta, mikä mahdollistaa digitaalitietojen lähettämisen toiseen verkkolaitteeseen Internetin kautta. Toinen ero on että NVR voidaan liittää suoraan verkkokameraan.

Miksi valita QNAP verkkotallennin?

QNAP verkkotallentimia on valikoimissamme 4-kanavaisesta 40-kanavaiseen tallentimeen. Kaikissa tallentimissa megapikseli tallennus jolloin valvontakameran kuva pysyy tarkkana. Tämän lisäksi tallentimissa on suuri kovalevytila joka takaa pitkäaikaisen tallennuksen.

QNAP verkkotallentimien laajennettavuus on omaa luokkaansa, koska mukana tulevalla Multiserveri ohjelmistolla on mahdollista liittää yhteen jopa 120 kanavaa. Helppokäyttöisyys on myös yksi suuri etu verkkotallentimissa. Esimerkiksi tallentimissa on automaattinen hakutoiminto IP-kameroille niiden asennusvaiheessa. Kaikki QNAP verkkotallentimet ovat yhteensopivia muun muassa edustamamme Vivotekin ja monien muiden IP-kameravalmistajien kanssa.

Verkkotallentimissa on monikielinen käyttöliittymä (muun muassa Suomi/Ruotsi) ja sisäinen videoanalyysi. Kaikissa malleissa on kehittynyt RAID katkeamatonta tallennusta varten. Koska QNAP tallentimet ovat selainpohjaisia, niitä voidaan hallita helposti mistä ja milloin tahansa. Tallentimissa on lisäksi V-Mobile sovellus (Windows PDA phone, iPad, iPhone, iPod).

Jos haluat lisätietoa tallentimista ja kameravalvontajärjestelmistä ota yhteyttä myyntiimme:

Puhelin 010 8328 220

myynti@finalert.fi


Lisätietoa tuotteista löydät täältä

Yhteydenotto

Nimi*

Sähköposti*

Puhelin

Viesti