SÄHKÖSUUNNITTELIJAN TYÖKALU

Sähkösuunnittelijan tietopankissa on esimerkkisuunnitelmia erilaisiin kohteisiin. Voit tarkastella miten murto- ja palovalvonnan voi toteuttaa teollisuushallissa tai omakotitalossa. Jokaisessa suunnitelmassa on tehty laitelistaus, joka helpottaa oikeiden tuotteiden valitsemista kohteeseen. Täytyy myös muistaa, että jokainen kohde on yksilöllinen, mutta nämä esimerkkisuunnitelmat antavat suuntaa miten erilaiset turvajärjestelmät voidaan toteuttaa.

Sivuston vasemmassa laidassa on valittavissa esimerkkisuunnitelmat murto- ja palovalvonnasta omakotitaloon ja teollisuushalliin, palovalvonnasta omakotitaloon sekä turvavalaistuksesta teollisuushalliin. Kameravalvonnasta on tulossa pian oma sähkösuunnitelmansa.

Esimerkkisuunnitelmat ovat vapaassa käytössä ja ne voidaan ladata omalle koneelle joko PDF- tai CAD-versiona. Jos haluat jatkossa nähdä lisää erilaisia esimerkkisuunnitelmia tai muita dokumentteja, joista olisi hyötyä turvajärjestelmien suunnittelutyössä, niin lähetä palautetta. Otamme mielellämme vastaan palautetta sivustomme kehittämiseksi.