MEILTÄ LÖYDÄT SOPIVAN JÄRJESTELMÄN

Seuraamme tarkasti alan turvatuotteiden kansainvälistä kehitystä, mikä takaa sen, että meiltä saa uusimman teknologian mukaiset tuotteet ja järjestelmät. Modernit ja laadukkaat järjestelmät ovat tärkeä osa toimintaamme, kilpailukykyisin hinnoin. Myönnämme takuun jokaiselle maahantuomallemme tuotteelle.

Yrityksemme toiminnan yksi kulmakivistä on aina ollut se, että emme kilpaile omien asiakkaidemme kanssa.Toimintamme perustuu osaavaan henkilökuntaan, tuotteiden tekniseen tukeen sekä laadukkaisiin tuotteisiin.  Autamme asiakkaita oikeiden tuotteiden valitsemisessa sekä olemme tukena suunnittelutyössä.

Teknisen tuen merkitys

Tuotteita ostettaessa ostopäätökseen vaikuttavia tekijöitä ovat ensisijaisesti tuotteen hinta, laatu ja ominaisuudet. Turvajärjestelmien valinnassa ostopäätöstä ohjaavana tekijänä tulisi olla myös tuotteille saatava tekninen tuki. Teknisen tuen merkitys tulee kasvamaan tuotteiden kehittyessä. Tekninen tuki mahdollistaa tehokkaamman asennuksen ja vähentää häiriöiden määrää järjestelmien asennuksessa.

Tekninen tukemme palvelee asiakkaitamme maahantuomiemme tuotteiden ja ratkaisuiden valintaan, suunnitteluun, asentamiseen ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä.